Advertisement

Istanbul'da Su Kesintisi Son Dakika : İstanbul'da Su Kesintisi - Son Dakika : Son dönemlerin en uzun su kesintisi olan bu kesinti, yapılan açıklamaya göre 30 saat sürecek.

Istanbul'da Su Kesintisi Son Dakika : İstanbul'da Su Kesintisi - Son Dakika : Son dönemlerin en uzun su kesintisi olan bu kesinti, yapılan açıklamaya göre 30 saat sürecek.. Ana ıletim hattına vana mon. İşte 20 nisan i̇stanbul su kesintisi programı. Istanbul su noksanlığı için yapılan açıklama : İski̇'den i̇stanbullular için son dakika uyarısı geldi. Bu konu hakkında araştırma yapan vatandaşlarımız için biz de merak edilenleri derledik.

Barajlardaki su seviyesi, yakın gelecek için ne söylüyor? İstanbul'da su kesintisi ne zaman başlayacak ve bitecek? İstanbul su ve kanalizasyon i̇daresi (i̇ski̇) tarafından, i̇stanbul'daki bazı ilçe ve mahallerde 20 saatlik su kesintisi yaşanacağının açıklaması yapıldı. İstanbul su kesintisi haberleri ve güncel son dakika gelişmeleri için tıklayın! İski̇ son dakika açıklamasına göre i̇stanbul'un bazı ilçelerinde 30 saatlik su kesintisi yaşanacak.

İSKİ'nin Yeni Sistemiyle İstanbul'da Su Kesintisi Tarih ...
İSKİ'nin Yeni Sistemiyle İstanbul'da Su Kesintisi Tarih ... from foto.sondakika.com
Hangi ilçelerde, ne zaman sular kesilecek? İski̇'den son dakika su kesintileri için uyarı geldi. Yakacık yeni, çarşı, uğur mumcu ve hürriyet mahallelerine 14 ocak 2020 salı günü 09.00 ile 15 ocak 2020 çarşamba günü 03.00 saatleri arasında 18 saat süreyle su verilemeyecektir. İstanbul'da 6 ilçede 30 saat boyunca suların kesileceği açıklandı. En son i̇stanbul su kesintisi haberlerini okuyup paylaşın, herkesi haberdar edin. İski̇ i̇stanbul son dakika su kesintilerini duyurdu. İstanbul'da sular ne zaman gelecek? İski̇ tarafından yapılan açıklamada, i̇stanbul'da 9 ilçede 10 ila 20 saat aralığında su verilmeyeceği bildirildi.

En son istanbul su kesintisi haberleri anında burada.

Yakacık yeni, çarşı, uğur mumcu ve hürriyet mahallelerine 14 ocak 2020 salı günü 09.00 ile 15 ocak 2020 çarşamba günü 03.00 saatleri arasında 18 saat süreyle su verilemeyecektir. İstanbul'da 6 ilçede 30 saat boyunca suların kesileceği açıklandı. 06.08.2018 23:09 | son güncelleme: İski̇, 9 ilçede 30 saatlik su kesintisine gidildiğini belirtti. Son dönemlerin en uzun su kesintisi olan bu kesinti, yapılan açıklamaya göre 30 saat sürecek. Istanbul su kesintisi ile ilgili bugünkü son dk haberler ile geçmişten bugüne fotoğraf, video ve tüm haber arşivi için tıklayın. Münzevi terfi merkezinde vana montajı sebebiyle beslenen bölgelere su verilememektedir. Barajlardaki su seviyesi, yakın gelecek için ne söylüyor? İstanbul su kesintisi haberleri ve güncel son dakika gelişmeleri için tıklayın! İşte, i̇stanbul'da su kesintisi yaşayan ilçe ve mahalleler. 18.04.2021 16:02 çöl tozlarına dikkat! En son istanbul su kesintisi haberleri anında burada. İstanbul su ve kanalizasyon i̇daresi (i̇ski̇) tarafından, i̇stanbul'daki bazı ilçe ve mahallerde 20 saatlik su kesintisi yaşanacağının açıklaması yapıldı.

06.08.2018 23:09 | son güncelleme: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? İşte yarın i̇stanbul'da su kesintisi nden etkilenecek ilçeler ve mahaller şöyle: İstanbul'da sular saat kaçta gelecek? Son dakika haberi, i̇stanbul su ve kanalizasyon i̇daresinin (i̇ski̇).

İstanbul'da 18 saatlik su kesintisi 14 mahalle etkilenecek ...
İstanbul'da 18 saatlik su kesintisi 14 mahalle etkilenecek ... from foto.sondakika.com
Son dakika haberi, i̇stanbul su ve kanalizasyon i̇daresinin (i̇ski̇). Büyükçekmece gölü de yüzde 30 seviyesinde, i̇stanbul'da su kesintisi. İski su tarifesi hakkında açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada belirli mahallelere 30 saat boyunca su verilemeyeceği belirtildi. Arıza bilgileri i̇stanbul su ve kanalizasyon i̇daresi verilerine dayanmaktadır. İstanbul'un büyükçekmece, çatalca, silivri ve beykoz'da su dağıtım hattında yapılacak yenileme çalışmaları nedeniyle su kesintisi uygulanacak. İstanbul'da su kesintisi ne zaman? İstanbul'da sular ne zaman gelecek?

Peki, bugün i̇stanbul'da hangi ilçelerde su kesintisi olacak?

Su kesintisi kaç saat sürecek gibi konular vatandaşlar tarafından merak ediliyor. 05 kasım 2020 perşembe i̇stanbul elektrik kesintisi. İski̇ arıza son dakika su kesintisi! Son dakika istanbul su kesintisi haberleri de dahil olmak üzere toplam 16 haber bulunmuştur. Istanbul su noksanlığı için yapılan açıklama : İski̇ tarafından yapılan açıklamada, i̇stanbul'da 9 ilçede 10 ila 20 saat aralığında su verilmeyeceği bildirildi. Son dakika haberine göre, i̇stanbul'da 20 saat su kesintisi yapılacak. Su kesintisi uygulanacak diğer bölgeler de şöyle İşte i̇ski̇ su kesintisi yapılacak bölgeler. İstanbul'da su kesintisi olacak, bu kesinti 30 saat sürecek. İşte, i̇stanbul'da su kesintisi yaşayan ilçe ve mahalleler. İstanbul su ve kanalizasyon i̇daresi (i̇ski̇) tarafından, i̇stanbul'daki bazı ilçe ve mahallerde 20 saatlik su kesintisi yaşanacağının açıklaması yapıldı. Haber arşivimizde editörler tarafından i̇stanbul su kesintisi etiketiyle ilişkilendirilmiş haberlerden bir ön listeleme yaptık.

See relevant content for kesintiler.com. İski̇'den i̇stanbullular için son dakika uyarısı geldi. İski̇'den yapılan açıklamada i̇stanbul'un bazı bölgelerinde 30 saatlik su kesintilerinin olacağı belirtildi. Ana ıletim hattına vana mon. Yıl mahallelerinin tamamına ve yavuz selim mahallesinin bir kısmına su verilmeyecek.

Son dakika: İstanbul'da 19 ilçede elektrik kesintisi! 20 ...
Son dakika: İstanbul'da 19 ilçede elektrik kesintisi! 20 ... from iaahbr.tmgrup.com.tr
İski̇ su kesintisinin ne zaman sonlanacağını açıkladı. İstanbul'da 6 ilçede 30 saat boyunca suların kesileceği açıklandı. Son dakika istanbul su kesintisi haberleri de dahil olmak üzere toplam 16 haber bulunmuştur. İstanbul'un büyükçekmece, çatalca, silivri ve beykoz'da su dağıtım hattında yapılacak yenileme çalışmaları nedeniyle su kesintisi uygulanacak. 4 saat 03 dakika şehri : Haber sitelerinde sadece büyük kesintiler haber oluyor ve az alanı kapsayan ve kısa süren su kesintileri. İstanbul'da su kesintisi | 6 i̇lçeye 30 saat su verilmeyecek. 05 kasım 2020 perşembe i̇stanbul elektrik kesintisi.

25 eylül i̇stanbul su kesintisi ile ilgili i̇ski̇'den son dakika açıklaması geldi.

Son dakika haberi, i̇stanbul su ve kanalizasyon i̇daresinin (i̇ski̇). İsale hattı'nda deplase (bağlantı) çalışmaları yapılacağından; Barajlardaki su seviyesi, yakın gelecek için ne söylüyor? 5 kasım 2019 (bugün) i̇stanbul'da bugün 9 ilçede 10 ila 20 saat arasında değişen sürelerde su kesintisi yaşanacak. Hangi ilçelerde su kesintisi olacak? İşte 20 nisan i̇stanbul su kesintisi programı. Yapılan açıklamada belirli mahallelere 30 saat boyunca su verilemeyeceği belirtildi. 18.04.2021 16:02 çöl tozlarına dikkat! İstanbul'un büyükçekmece, çatalca, silivri ve beykoz'da su dağıtım hattında yapılacak yenileme çalışmaları nedeniyle su kesintisi uygulanacak. İşte, i̇stanbul'da su kesintisi yaşayan ilçe ve mahalleler. İstanbulluların gündeminde i̇stanbul anadolu yakasında ve avrupa yakasında arıza ve bakım sebebiyle yaşanacak planlı su kesintileri var. Kağıthane göktürk i̇stanbul havalimanı 1000mm ana i̇sale hattında deplase ve i̇yileştirme çalışmaları yapılmaktadır. İşte i̇ski̇ su kesintisi yapılacak bölgeler.

İstanbul'da 25 ve 26 ekim tarihlerinde bazı semtlerde uygulanacak 24 saatlik su kesintisinden esenler, güngören, bağcılar ve bahçelievler'in bazı semtleri de etkilenecek istanbul su kesintisi. İstanbul'da sular ne zaman gelecek?

Posting Komentar

0 Komentar